Trin 1: Kontakt Information

Mand   Kvinde

Højre (som de fleste golfspillere)   Venstre

Trin 2: Faktureringsadresse

Trin 3: Betalingsinformation

Hos Straight Line Golf er sikkerhed vores topprioritet!

Denne hjemmeside bruger nogle af de mest avancerede teknikker til at beskytte din information og personlige data, inklusiv tekniske, administrative og sågar fysiske sikkerhedsforanstaltninger mod uautoriseret adgang, misbrug og uretmæssig offentliggørelse. Bestilling hos os er mere sikker end et indkøb hos din lokale købmand.

Heavy Club 897kr

Bonus gave (Optagelse med PRO) 700kr

Fragt 79kr

Samlede omkostninger:
976kr

Ved at bestille Heavy Club med en 90 dages tilbagebetalingsgaranti vil du også få adgang til til vores eksklusive nyhedsbrev med tips, tricks og specialtilbud uden ekstra gebyr.
Du kan altid framelde dig denne e-mail liste med et simpelt tryk på en knap.

Hvad Folk Siger:

"Jeg slog helt klart MEGET længere og mere lige. Jeg spredte mine drives over det hele før, meget mere end jeg gør nu. Jeg har meget mere selvtillid fra Tee nu i forhold til før."
- Knud Hansen, Vonge

"Jeg plejede at slå den omtrent et hundrede meter med alle mine golfkøller. Nu kan jeg slå drives længere end min mand, som her et handicap på 5. Jeg har ikke bemærket meget ændring på ligheden, da slag, som for det meste kun når hundrede meter, ikke har tid til at ryge langt ud til siden. Men nu slår jeg den helt lige. Mine medspillere fortæller mig ofte at jeg slår drives som var jeg drevet af urværk."
- Lena, Kungsbacka

"Anbefalede køllen til min lokale PRO. Han synes køllen er rigtig god."
- Mare Stahl, Herlev

"Det værste ved mit spil var at jeg var så uforudsigelig. God den ene dag, forfærdelig den næste. Jeg har brugt Heavy Club i et par uger nu, og jeg føler at alle mine skud er blevet bedre. Jeg slår den også meget længere. nemt 30-35 meter."
- Søren Bach

"Det eneste jeg fortryder ved Heavy Club er at jeg tøved i så lang tid før jeg købte den. Jeg skulle have bestilt den så snart jeg fik muligheden, da det ikke tog mere end en spand bolde på driving rangen før jeg havde øget min rækkevidte med 20 meter. Tænk på alle de elendige runder sidste år, som kunne have været gode, havde jeg blot bestilt tidligere."
- Benny, Sverige

* VI HAR HUNDREDVIS AF LIGNENDE VIDNESBYRDER

Har Du Brug For Hjælp?

Og Husk...

100% Tilbagebetalingsgaranti
(Tilbagesend køllen i en hvilket som helst tilstand inden for 90 dage, og du vil modtage en fuld tilbagebetaling).

Sikkerhed

Al personlig information, inklusivt kredit kort information krypteres med 256-bit SSL (den stærkeste kryptering mulig). Din information er sikker.