Fortrolighedspolitik

Personlig identifikationsinformation

Vi kan indsamle personlig identifikationsinformation fra Brugere på diverse måder, inklusivt, men ikke begrænset til, når Brugere besøger vores webside, indlægger en bestilling og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, egenskaber eller ressourcer som vi gør tilgængelig på vores Webside. Brugere kan blive bedt om, om nødvendigt, navn, e-mail adresse, post adresse, telefonnummer. Brugere kan, dog, besøge vores Webside anonymt. Vi vil kun indsamle personlig identifikationsinformation fra Brugere hvis de frivilligt indgiver sådan information til os. Brugere kan altid nægte at indgive personlig identifikationsinformation, selvom det kan forhindre dem i at tage del i bestemte Webside relaterede aktiviteter.

Ikke-personlig identifikationsinformation

Vi kan indsamle ikke-personlig identifikationsinformation om Brugere når de interagerer med vores Webside. Ikke-personlig identifikationsinformation kan inkludere browser navnet, computer typen og teknisk information om Brugernes forbindelsesmetode til vores Webside, som for eksempel operativsystem og Internetudbyderen, der bruges og anden lignende information.

Remarketing pixeler & cookies

Vi bruger Google's remarketing pixeler, hvilket betyder at vi gemmer en pixel i din web browser som en cookie. Dette kan senere blive brugt til at fremvise målrettede kampagner til dig ved et senere stadie.

Du kan til enhver til slette dig selv fra disse remarketing lister ved at besøge google.com/settings/ads.

Hvordan vi bruger indsamlet information

Straight Line Golf OU can indsamle og bruger Brugernes personlig information til følgende formål:
- For at forbedre kundeservice
Information du leverer hjælper os med at reagere mere effektivt til dine kundeservice anmodninger og support behov.

- Til at personalisere brugeroplevelsen
Vi kan bruge information i indsamlingen til at forstå, hvordan vores Brugere som en gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der tilbydes på vores Webside.

- Til at behandle betalinger
Vi kan kun bruge den information Brugere leverer om sig selv når de indlægger ordre til at yde tjeneste til den ordre. Vi deler ikke denne information med eksterne parter, undtagen til den grad at det behøves for at yde tjenesten.

- For at sende periodiske e-mails
Vi kan bruge email adressen til at sende Bruger information og opdateringer vedrørende deres ordre eller andre marketingbeskeder, der er relateret til golf. Det kan også blive brugt til at svare på deres forespørgsler, spørgsmål, og/eller andre anmodninger. Ved at købe et produkt på denne hjemmeside indvilger brugeren sig til at blive tilmeldt en e-mail liste og vil modtage e-mails, der kan inkludere firmanyt, opdateringer, relateret produkt- eller tjeneste-information, osv. Hvis, til enhver tid, brugeren ønsker at fraskrive sig fremtidige e-mails, inkluderer vi detaljeret fraskrivelsesinstruktioner ved bunden af enhver sådan email.

Hvordan vi beskytter din information

Vi anvender passende data indsamlings-, opbevarings- og håndterings-praksiser og sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte imod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller sletning af din personlig information, brugernavn, adgangskode, transaktionsinformation og data opbevaret på vores Webside.

Følsomt og privat data udveksling mellem Websiden og dets Brugere sker via en SSL-sikret kommunikationskanal, og er krypteret og beskyttet med digitale signaturer.

Deling af din personlig information

Vi sælger, udveksler, eller lejer ikke Brugeres personlig identifikationsinformation til andre. Vi kan dele generisk indsamlet demografisk information, der ikke er forbundet med nogen personlig identifikationsinformation angående besøgende og brugere, med vores forretningspartnere, betroede partnere og annoncører for formålene beskrevet for oven.

Ændringer til denne Fortrolighedspolitik

Straight Line Golf OU har ret til at opdatere denne fortrolighedspolitik til enhver tid. Når vi gør dette vil vi revidere den opdaterede dato ved bunden af denne side. Vi opfordrer Brugere til hyppigt at tjekke denne side for nogen ændringer for at forblive informerede om hvordan vi hjælper til at beskytte den personlige information som vi indsamler. Du anerkender og er enig med at det er dit ansvar at gennemse denne fortrolighedspolitik periodisk og gør dig selv opmærksom om ændringer.

Din accept af disse vilkår

Ved at bruge denne Webside, indikerer du din accept af denne politik og tjenestevilkårene. Hvis du ikke er enig med denne politik, så brug venligst ikke vores Webside. Din fortsatte brug af Websiden følgende indlæg af ændringer til denne politik vil blive betragtet som din accept af disse ændringer.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål om denne Fortrolighedspolitik, denne websides praksis, eller dine transaktioner med denne side, så kontakt os venligst på:

Straight Line Golf
Kai street 1
10111 Tallinn
Estland

1-302-319-2175 / (+45) 089 88 27 61
support(at)straightlinegolf.dk

Ansvarsfraskrivelse | Fortrolighedspolitik | Brugsbetingelser | FAQ | Kontakt Os

Besøg os: Straight Line Golf, Gammel Kongevej 1, 1610 København - Ringe til os: 036 96 42 90

Denne hjemmeside drives af: Straight Line Golf OU, Kai street 1, 10111, Tallinn, Estland

Copyright © 2016 Straight Line Golf