Ofte Stillede Spørgsmål:

Jeg er 80 år gammel. Vil Heavy Club også virke for mig?

Ja, vi har kunder der er fra 14 til 96 år gamle. Uanset om du er 20, 50 eller 80 år gammel bør Heavy Club hjælpe dig med at slå længere og mere lige slag.

Hvis du synes, at Heavy Club er en smule for tung for dig i starten, skal du blot lave halve sving i slowmotion. Når du kan klare dette, kan du gå længere og længere tilbage i dit tilbagesving, indtil du kan lave et fuldt sving.

Normalt ser vi de bedste resultater fra folk over 50 år. Men yngre golfspillere kan også få fremragende resultater ved brug af Heavy Club.

Jeg er venstrehåndet. Har I Heavy Clubs til mig?

Ja, vi har Heavy Clubs til både venstre- og højrehåndede. Ved betaling vil du blive spurgt om, hvilken du ønsker. Der vælger du simpelthen bare ”venstre".

Jeg er 200 cm høj. Har jeg brug for en ekstra lang Heavy Club?

Nej. Det gør ikke den store forskel, om du er 150 eller 200 cm høj. Vores almindelige størrelse Heavy Club vil stadig klare arbejdet for dig. Da du ikke spiller med denne kølle på banen (du kan godt, hvis du ønsker det som træning), er det ligegyldigt, om den er en lille smule for kort eller for lang. Det vigtige er, at du får den rigtige bevægelse.

Heavy Club har samme længde som et almindeligt 7-jern til herrer, hvilket er 94 cm.

Hvor lang tid tager det, inden jeg modtager min pakke?

Hvis du bor i Danmark, vil din pakke normalt ankomme indenfor 1-2 arbejdsdage.

Hvis du bor i Europa, er den normale leveringstid 2-4 hverdage. Hvis du bor uden for Europa, er den forventede leveringstid 3-7 hverdage. Vi sender alle vores pakker med FedEx.

Hvordan returnerer jeg produktet, hvis jeg ikke er tilfreds med det?

I det usandsynlige tilfælde at du ønsker at returnere produktet (vi vil aldrig spørge hvorfor), skal du blot sende os en e-mail eller ringe til os, for at du kan modtage en returadresse.

Medsend din kvittering eller en skriftlig meddelelse med dit navn og din adresse.

Så snart vi modtager produktet, vil vi behandle din refusion. Der kan gå op til syv arbejdsdage inden tilbagebetalingen kan ses på din bankkonto (selvom der normalt kun går 1-3 dage).

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer fakturering med Klarna, hvilket betyder at du vil få to uger til at betale for produktet, efter at du har modtaget det. Du vil derefter blive bedt om at foretage en bankoverførsel til Klarnas konto.

Vi accepterer også alle større kredit- og betalingskort.

Jeg lavede en fejl i bestillingen. Hvad kan jeg gøre ved det?

Ønskede du at tilføje en ekstra Heavy Club til din ordre? Valgte du en højrehåndet i stedet for en venstrehåndet? Du skal bare sende os en e-mail eller ringe til os, og så skal vi nok tage os af det.

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Så længe vi ikke har afsendt din ordre, kan du annullere den ved at ringe eller sende en e-mail til os.

Hvis vi har sendt din ordre, kan du bare lade pakken blive på dit posthus. Den vil automatisk blive sendt tilbage til os efter to uger. Når dette sker, vil vi behandle en tilbagebetaling for din ordre.

Har Heavy Club en garanti?

Absolut. Du vil ikke blot få den 6 måneder lange jernklædte tilfredshed eller få pengene tilbage-garanti, hvilket betyder at du kan sende produktet tilbage til os uanset stand og få fuld tilbagebetaling, men der medfølger også en stærk 2-års kvalitetsgaranti. Det betyder, at hvis din Heavy Club går i stykker på grund af en mekanisk fejl inden for 2 år efter købet, vil du få den erstattet (eller repareret afhængig af skaden) uden omkostninger.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Send en e-mail eller ring til os på 0203 608 67 30. Vi er glade for at hjælpe dig.

Ansvarsfraskrivelse | Fortrolighedspolitik | Brugsbetingelser | FAQ | Kontakt Os

Besøg os: Straight Line Golf, Gammel Kongevej 1, 1610 København - Ringe til os: 036 96 42 90

Denne hjemmeside drives af: Straight Line Golf OU, Kai street 1, 10111, Tallinn, Estland

Copyright © 2016 Straight Line Golf