Ansvarsfraskrivelse

Læs venligst hele denne ansvarsfraskrivelsesnotits før du bruger denne hjemmeside, laver et køb på denne webside, eller stoler på indholdet udgivet på den eller på nogen af vores produkter. For fortrolighedsinformation angående denne webside, besøg venligst denne side. Hvis du laver et køb fra Straight Line Golf OU vil vi gå ud fra at du har både læst of forstået denne ansvarsfraskrivelsesesnotits.

Succes Ansvarsfraskrivelse

De golfforbedringserklæringer, vidnesbyrder og eksempler på denne webside er ekstraordinære resultater, og er ikke beregnet til at repræsentere eller garantere at enhver kan opnå de samme eller lignende resultater. Enhver bestræbelse er blevet udført for akkurat at repræsentere vores produkter og tjenester og deres mulige potentiale. Enhver påstand lavet om aktuelle forbedringer eller eksempler på aktuelle resultater kan bekræftes efter anmodning.

Ethvert individs succes afhænger af hans eller hendes lyst, dedikation, fysisk evne, aktuel dygtighedsniveau og motivation til at arbejde og følge instrukser. Der er ingen garanti for at du vil duplikere nogen af de resultater angivet her. Du genkender, at der altid er en risiko for ikke at opnå de resultater du havde ønsket.

Faktisk, som med ethvert produkt eller tjeneste, ved vi at nogen kunder køber vores produkter eller tjenester, men aldrig bruger dem, og derfor overhovedet ikke opnår nogen resultater. Derfor kan de kundehistorier vi deler hverken representere eller garantere den nuværende eller fremtidige oplevelse af andre tidligere, nuværende eller fremtidige Straight Line Golf OU kunder.

Enhver og alle fremadrettede udtalelser her, eller på noget af vores salgsmateriale er beregnet til at udtrykke vores holdning om golfforbedringspotentiale. Mange faktorer vil være vigtige i at bestemme dine aktuelle resultater, og ingen garantier gives at du vil opnå resultater, der ligner vores eller nogen andens; faktisk gives der ingen garantier at du vil opnå nogen resultater fra redskaberne på denne hjemmeside.

Ansvarsbegrænsning

I intet tilfælde vil vi blive holdt ansvarlige eller erstatningspligtige, direkte eller indirekte for nogen tab eller skade sket dig forårsaget eller påstået forårsaget i forbindelse med din brug af noget råd eller varer eller tjenester du modtager fra os.

Ændringer til Ansvarsfraskrivelsesnotits

Straight Line Golf OU forbeholder rettigheden til at ændre eller opdatere denne ansvarsfraskrivelsesnotits, eller enhver af vores andre politikker eller praksisser, til enhver tid uden notits. Alle ændringer eller opdateringer vil være effektive fra det øjeblik de indlægges på denne webside. I visse tilfælde kan vi også vælge at underrette dig om ændringer eller opdateringer til vores ansvarsfraskrivelsesesnotits via yderligere midler, såsom indlægning af notits på forsiden af vores webside eller at sende dig en e-mail. Vi opfordrer dig til at hyppigt at gennemse denne ansvarsfraskrivelsesnotits for ændringer.

Ansvarsfraskrivelse | Fortrolighedspolitik | Brugsbetingelser | FAQ | Kontakt Os

Besøg os: Straight Line Golf, Gammel Kongevej 1, 1610 København - Ringe til os: 036 96 42 90

Denne hjemmeside drives af: Straight Line Golf OU, Kai street 1, 10111, Tallinn, Estland

Copyright © 2016 Straight Line Golf